Om os

Kinesiologerne består af Rikke Nedergaard og Trine Bak. Vi er begge uddannede på Den Danske Kinesiologiskole® v/Anne Straarup.  Eksamen er censureret af  læge Henrik Langgaard.
I undervisningen indgår følgende fag: Kost og ernæring, stressfrigørelse, forbrænding, immunsystemet, intolerance/allergi  samt anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Rikke Nedergaard

Jeg ville gerne hjælpe mine medmennesker og gøre en forskel – derfor valgte jeg at blive alternativ behandler. Kinesiologien var det rigtige for mig p.g.a. dens bredde og alsidighed. Jeg har arbejdet som kinesiolog siden 2000. Jeg supplerer kinesiologien med min uddannelse som smerteterapeut og Rygstøtter, som jeg har taget hos Ole Larsen i 2002. Dette er en holistisk behandlingsform, som primært går ind og afhjælper rygsmerter og hovedpine. Jeg holder også foredrag, som du er meget velkommen til at ringe og høre nærmere om.

Trine Bak

Jeg har arbejdet med kinesiologi siden 2000. I foråret 2001 startede jeg klinik i Åbyhøj (Århus). I juni 2003 indgik jeg et kliniksamarbejde i hjertet af Århus sammen med flere andre behandlere. Jeg er dybt taknemmelig for at have lært kinesiologien at kende og glæder mig dagligt over de resultater, vi kan opnå ved hjælp af ganske simple teknikker.